THE VOICE_02_610DPI

Leraar Engels Jens De Laet en leerlinge Olivia Trappeniers uit 6 Toerisme gaan door in The Voice van Vlaanderen 2016!


adil_300DPIIn 2007 deed Adil Aarab (°1990) uit 4 Toerisme hen dit ook al eens voor, toen bracht het hem zelfs een plek op in de top 10 van het sterrenjachtprogramma Idool, VTM’s-voorloper van ‘The Voice van Vlaanderen’. Een jaar later deed hij ook nog mee aan ‘Can you duet‘.
Later heeft Adil met Adel Kariem Asselman de groep Adil & A.K.A. opgericht, ‘rhythm & soul’-muziek. Onlangs bracht hij samen met Slongs Dievanongs ‘Doeda ogen dicht‘ uit. Tenslotte was Adil ook één van de vijf kandidaten die in januari deelnam aan het programma ‘Eurosong 2016‘.


Karim Lequenne_300DPIOok oud-leerling Karim Lequenne behaalde als 17-jarige tijdens X Factor een fraaie eindnotering.
In 2011 waagde hij zijn kans in ‘The Voice van Vlaanderen‘ en trotseerde daar met succes de gevreesde ‘blind auditions’. Souldiva Natalia werd zijn begeleidster.
Momenteel maakt hij muziek onder de naam van Moonboy.  Vooral met het nummer Beats oogstte hij veel succes. Karims muzikale vuurdoop gebeurde tijdens de KAM-Muziekavond 2008 met het nummer ‘Ordinary People‘  van John Legend.
Karim wist met succes zijn muzikale carrière met hogere studies te combineren en in 2015 behaalde hij aan de Vrije Universiteit van Brussel een Master 
of Science (M.S.), Communicatiewetenschappen – Media, strategische bedrijfscommunicatie en marketing.