Klik op de afbeelding voor de fotoreportage.

Traditiegetrouw wuifden wij op het einde van het schooljaar onze zesdes uit. 90 leerlingen studeerden af in onze ASO-richtingen en 16 in onze TSO-afdeling Toerisme.

De feestelijke proclamatie vond plaats op woensdag 25 juni in de Sporthal. Met een schril fluitsignaal blies gastheer van dienst Johan De Meyer de troepen ter orde en kon de plechtigheid beginnen. Na het welkomstwoord van directeur Jessie Feyen volgden de uitreiking van een reeks prijzen en de plechtige proclamatie. Tussendoor schetsten vakleerkrachten en klassenleraren een vaak humoristisch beeld van hun klas. Tenslotte hielden Sam Jaspers en Vincent De Roeck uit naam van de zesdes een fel gesmaakte afscheidsspeech.

De muzikale intermezzo’s door Tamino Amir Moharam Fouad (zang en gitaar) en Sam Ryckx (gitaar) samen met zangeres Alexandra Kalonji Mbuyi, werden door een talrijk opgekomen publiek zeer op prijs gesteld.

Met haar afscheidswoord besloot onze directeur deze geslaagde proclamatie en nodigde iedereen uit op de receptie.

De bijzondere prijs Muziek, reeds voor de 29ste keer geschonken door het echtpaar Martin en Maggy Moens-Pauwels, ging naar singer-songwriter Tamino Amir Moharam Fouad. Binnenkort start Tamino de opleiding pop-zang aan het Amsterdams conservatorium. Van deze zeer getalenteerde muzikant zullen we vast en zeker nog meer van horen!

Wij wensen onze afgestudeerden veel succes in hun verdere studies en carrière en hopen hen op de komende KAM-activiteiten nog dikwijls weer te zien.

Martin_Tamino_630

Martin Moens, één van de pioniers van onze school en milde schenker van de jaarlijkse bijzondere prijs Muziek met Tamino Amir Moharam Fouad.